Tiden - hvad er forskellen egentlig i de forskellige lande?

I det store hele så; handler denne artikel egentlig om hvordan du kan finde forskellige tidsforskelle i verden, og hvad du kan bruge det til. Det er sådan at vi danskere jo rejser meget, og det er jo til alverdens lande.

Vi danskere vil gerne opleve ting, og vi vil gerne se og udforske verden, hvilket er ganske forståeligt. Vi rejser rundt over det hele, og det er netop her at denne artikel bliver relevant. Jeg har tit gået og ledt efter et sted hvor jeg kan se de forskellige tidsforskelle i verden.

Eksempelvis har jeg for nylig været i Japan, og jeg kunne ikke huske hvad tidsforskellen mellem Danmark og Japan var - jeg fandt så den manglende tidsforskel efter kort tid. Det viste sig at der var 8 timers forskel, hvilket jo altså er en del. Det betyder jo at når du står op her i Danmark klokken 9, så er jeg ved at lave mad i Japan klokken 17 (japansk tid).

Jeg synes at disse forskelle er meget, meget interessante, og spændende - tænk sig at verden er så stor at der er så markant en forskel på denne facon.