Tag en pause på nettet med kortspil

Når man arbejder meget på computeren, er det vigtigt at holde pauser en gang imellem. Dette er fordi at du bruger din hjerne ekstremt meget når du surfer rundt, arbejder med projekter, eller skriver indhold.

Det er jo sådan at når man arbejder på computeren, så løber det gerne over en, således at man nærmest ikke kan stoppe igen, eller lever sig så meget ind i det man gør, at man ikke ser tiden suse afsted.

Noget der kan afhjælpe dette "problem" - som er skrevet i gåseøjne, grundet at det ikke er et egentligt problem, da man jo ofte får lavet rigtig mange af de ting man skal, og mere til.

Det kan dog blive et problem...

Det kan gå hen at blive et problem fordi, at når du koncentrere dig så meget om én ting, eller enkelte ting, så kan du sagtens miste fokus, selvom du reelt set tror at du netop har fuld fokus.

Man kan nemt se sig blind på ting, som man lever sig ind i, og derfor over se småfejl.

Løs "problemet"...

Du kan løse problemet ved at holde "mini-pauser", hver time. Mange der arbejder på pc'en har succes med denne "behandling", da det flytter fokus for en kort periode, og du så kan få fuldt overblik igen, efter endt pause.

Hvis du eksempelvis har et æggeur, eller andet i den dur, der fortæller dig hver 55. minut, at nu skal du lige holde 5 minutters pause, så kan du på den måde beholde overblikket, og undgå eventuelle fejl.

I løbet af sådan en pause, kan du jo spille et kortspil, eller 2. kortspil som tager 4-5 minutter kunne være et slag 7 kabale, eller en edderkop kabale. De 2 spil skulle ikke tage alverdens tid. Man kunne endda eventuelt sige at man tog ét spil, og så tilbage til arbejdet. Nogle gange tager ét spil måske 3 minutter, og andre gange 7 minutter - på den måde opvejer disse hinanden, og man får varierede pauser.

Husk dog at det ikke skal tage overhånd :-)