Let aftensmad med en mikrobølgeovn

30. December 2015

Bor man alene eller har man bare ikke tiden, kan det oftest være svært at lave mad hver aften. Derfor bliver det tit til fastfood eller andre hurtige færdigretter som oftest er ret dyre, men også tit rigtigt usundt.
Heldigvis er der et billigere og sundere alternativ, hvis man gerne vil have noget hurtigt mad. Har man en mikrobølgeovn, kan man let opvarme nedfrosset mad på meget kort tid. Derfor kan man lave mad i store portioner og fryse det ned. Det er både billigt og lækkert.


Men hvilken slags mad kan man så fryse ned? Man kan faktisk fryse næsten alt mad ned, det vigtigste er at man får det frosset ned relativt hurtigt. Det skyldes at bakterier ikke dør ved at blive nedfrosset, de går bare i dvale.
Personligt laver jeg oftest store portioner kødsauce. Her kræver det selvfølgelig man så koget noget pasta eller hvad man nu har lyst til. Men også ting som frikadeller, fiskefrikadeller, lasagne, boller i karry og endda suppe hvis man kan lave sådan noget.

Så er det bare at komme igang med at lave store portioner. Det sparer dig penge, er sundere end fastfood og så er det hurtigt at lave.

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |