Sindsyg hurtig frosting til kage

30. December 2015

Så du skal lave frosting i en fart ?

Frygt ej, her kommer den hurtige løsning. Der er mange måder at arbejde på i et køkken, og mange af dem involvere både omhu, og tålmodighed, for ikke at nævne begreber som "vendes luftigt i", og "rør sammen til det er en cremet masse".

Personligt har jeg svært ved at følge opskrifter, når jeg skal blande i 3 forskellige skåle, og vende det sammen i en 4. skål med en dejskraber, og skal passe på det ene og det andet.

Så derfor kommer her min opskrift på frosting, med en fremgangsmåde der passer mig, og forhåbenligt også dig, hvis du er træt af alle de regler og retningslinier der normalt følger med.

Du skal bruge:

  • 250 gram flormelis
  • 1 tsk vanilieessens
  • 75 gram smør (skåret i små bidder / stykker)
  • 2 spiseskeer mælk
  • evt et par dråber frugtfarve hvis det skal være sjovt

 

Fremgangsmåde:


Nu hælder du det hele op i en skål, smider dejkroge på din pisker og pisker løs i små 5 min, eller til det har en dejlig konsistens :)

Sådan.. lækker frosting lige til at smide på kagen :)

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |