Bag din egen lækre chokoladekage

30. December 2015

Når man gerne vil bage en chokoladekage så skal man passe på flere ting, for du kan nemt komme til at få den lavet tør, og hvem gider egentlig spise en tør chokoladekage, det er der ikke mange som har lyst til. Det du i stedet skal gøre er at læse denne artikel i gennem for så vil du lære nogle ting om at bage en chokoladekage.

Hvis du gerne vil undgå din kage bliver tør er det en god ide at bage den ved en lavere varme end du plejer 175 grader vil være optimalt. Den skal stadig kun have så lang tid som en normal kage for.

En anden ting som du kan gøre er at bruge lidt mere Magerine end der står i opskriften. Hvis der skal mælk i så kan du også bruge en sødmælk da den indeholder mere fedt. Dette er alt sammen noget som er med til at gøre din chokoladekage endnu mindre tør, du kan også smelte noget rigtig chokolade og putte i. Ved at lave nogle små tilretninger så kan du gøre en normal chokoladekage meget mere lækker og på den måde så vil du få meget mere ud af det som du gør.
Nu har du nogle tips til hvordan du laver verdens bedste chokoladekage

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |