Bartender til firmafest

30. December 2015

Bar til firmafesten

Vi kender alle den følelse af at hvad der ved første øjekast så let og overkommeligt ud pludselig udvikler sig til en tidsrøver.

Du vil måske overraske dine kollegaer med en fredags-bar hvor der skal være fri-bar med cocktails. Din  første tanke er at det da bare drejer sig om at købe spiritus, hente nogle drinksopskrifter ned fra nettet og selv stå i baren. Virkeligheden er bare desværre en anden.

Det uoverskuelige for dig som arrangør kan opstå når omfanget af projektet begynder at stå tydeligt. Da omfanget af et bar projektet sjældent er til at overskue før det er for sent, vil vi forsøge at give dig en ide om hvad det indebærer her.

Der mange ting der skal klares udover blot indkøb af spiritus, drinks og en bartender for at bar-arrangementet bliver en succes.

  • Hvor skal baren stå?
  • Hvordan skal menukortet lavet?
  • Hvilke cocktails skal der på?
  • Hvem skal være bartender, kollega, dig selv eller leje?
  • Hvad med oprydning?
  • Hvem handler ind?

Dette er blot for at nævne nogle af dem.

Hvad der som udgangspunkt ligner en planlægningsproces på et par timer er pludseligt blevet til et projekt på flere dage. Dine tanker fokuserer mere på bar arrangementet end dine reelle arbejdsopgaver i forbindelse med at afholde en fest.  Hvilket kan skyldes at du er i færd med at lave noget der går udover dine normale kompetencer. Vi ved at den økonomiske besparelse ved at klare opgaven selv er meget lille i.f.ht.  den tid du skal bruge på planlægning.  

Derfor er vores råd;

overvejer om du har tiden til at gennemføre et fuldendt bar arrangement inden du kaster dig ud i det eller om der skal professionel hjælp til.

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |