Restaurant Upstairs

22. Februar 2018

Hos Restaurant Upstairs i Roskilde arbejder vi med friske råvare. Vi laver vores bøffer på grill, samt laver is fra bunden og bager selv vores brød. Alle vores menuer laves fra bunden. Hver 3. måned skifter vi vores menukort, så de passer til årstiderne. Vi bestræber os efter at kunder får en god oplevelse, som stemmer overens med hvilken årstid vi er i. Vores kendetegn er kvalitet samt kvantitet. Dette gælder både for anretningen af tallerken, men også leverancer ud af huset.

Restaurant

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |