Forkæl dig selv med knivslibning

11. Februar 2016

Forkæl dig selv med knivslibning

Jeg elsker at lave mad. Dette betyder at jeg bruger massere af timer i køkkenet hver uge og der bliver herved slidt godt på mine forskellige køkkenredskaber - herunder mine knive. Hvis der er noget, der kan irritere mig, så er det at skulle kokkere med sløve knive. Min kone gave mig et sæt fanstastiske japanske knive i julegave 3 år tilbage, da jeg fik de, oprindeligt fungerede de som en drøm, det er helt utroligt så stor en forskel man kan mærke, når man først har prøvet 'the real deal'. Efter første ret tilberedt ved mine nye knive svor jeg aldrig at gå tilbage. 

Men men tid og brug sætter sine spor og efter lang tids tro tjeneste blev fornøjelsen ved at bruge mine luksus knive mindre og mindre. Jeg måtte erkende at mine knive var blevet sløve og det var jeg selvfølgeligt ikke klar til at acceptere. Som det kan forstås er jeg meget øm over mine fine knive og jeg var helt sikker på at jeg ikke skulle ud i at slibe dem selv - det har jeg helt sikkert ikke kompetencerne til. 
I stedet opsøgte jeg Dansk Knivslibning, som udfører professionel knivslibning. Der er virkeligt blevet gjort et godt stykke arbejde, mine knive kom tilbage med fornyet power og ikke så meget som en skræmme eller ridse blev det til. Jeg var ellers meget bekymret, men der var virkeligt blevet kælet om knivene og de var kun væk til slibning en enkelt dag. Jeg var super glad for servicen og vil klart gøre det til en mere regelmæssig affære at få slebet mine knive. 

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |