Grundstenen i muskelopbygning

30. December 2015

Grundstenen i muskelopbygning Proteinpulver eller whey protein som det også kaldes, er blot én af mange elementer(grund sten), her kan der nævnes BCAA aminosyrer, Kasein (casein), Omega 3, for at få en stærkere og flottere krop. Protein er måske den aller vigtigste. Forstår man ikke at bruge sin kosttilskud korrekt, kan mange opleve det som om, at det slet ingen effekt har.

Derfor er det rigtig vigtig at man sætter sig ind i de forskellige mærker og produkter, herunder:
  • Hvad er protein?
  • Hvordan fremstilller man proteinpulver?
  • Er der forskel på pris og kvalitet?
  • Kan man skade kroppen ved at indtage for meget?
  • hvordan benytter man protein / kosttilskud bedst?
Når man har sat sig tilstrækkelig nok ind i brugen af kosttilskud og man begynder bruge sine valle protein produkter som man bør, vil man opleve en markant forbedring indenfor sin styrke, udholdenhed, energiniveau, muskelstørrelse - ja selv på egens fedttab.
Hvis du har en svage nyrer skal du være opmærksom på ikke at spise for meget protein, da det godt kan påvirke nyrerne. Nyrerne skal nemlig på “overarbejde” for at udskille proteinet. De proteiner som kroppen ikke kan nå at optage, vil oftest blive tisset ud
Fordel dit protein indtag over hele dagen, hvis det kan lade sig gøre. Det giver det maksimale udnyttelse og er også mest skånsomt for din krop. Efter hård træning er det en fordel at indtage proteinpulver, da din krop ofte der har brug for det.
Protein kan også komme fra vegetabilske kilder og altså ikke kun kød. Her er par kilder:
  • Gule ærter
  • Havregryn
  • Tørrede linser
  • Mandeler
  • Brunne bønner
Få meget mere viden om proteinpulver og kosttilskud på lovingsport.dk
MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |