Bager du med dine børn?

30. December 2015

I dag vokser de fleste børn op, uden at skulle deltage i madlavningen. Mor og far har travlt med deres arbejde, så når de kommer hjem skal der gerne være nemt. Der bliver bestilt pizza, eller købt en frosen lasagne med hjem fra Føtex. < a rel='nofollow' href="http://chokoladekage-opskrift.dk">Chokoladekagen er ikke længere hjemmebagt, men købt ved bageren... Familien spiser, bliver mætte og kan fortsætte med dagligdagens gøremål. Sådan ser hverdagen ud for rigtig mange og det ser jo ud til at fungerer. Men der er måske alligevel noget der bør ændres? Jeg snakker ikke om sundhed. Der findes mange færdigretter der er rimelig sunde og man kan sagtens finde en lækker færdiglavet salat+Kylling boks i Føtex for under 30kr. Det problem jeg ser, er at vores børn ikke lærer at lave mad! Hvor ofte hjælper dig barn til med at lave mad? Kunsten at lave god mad forsvinder lige så stille... Det siger sig selv, at det ikke er en holdbar løsning. Noget så simpelt som madlavning skal ikke være forbeholdt de professionelle kokke. Vi skal sku allesammen kunne kokkere, i hvert fald til husbehov. Hvad kan du så gøre ved det i en travl hverdag? Her er mit bud. Giv dine børn chancen for at bestemme menuen, købe ind og lave maden. Du skal selvfølgelig stå og være klar til at lære fra dig. Giv hvert familie medlem en dag i ugen, hvor vedkommende bestemmer aftensmaden og skal sørge for at tilberede retten. Hold det simpelt, men giv dine børn noget ansvar. Det er DIN opgave at lære dem at lave mad! De skal kunne leve af andet end Pasta når de flytter hjemmefra.
MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |