Pandekager opskrift uden æg

30. December 2015

Jeg har engang i sin tid brugt en opskrift til pandekager uden æg, opskriften har jeg givet videre til mange venner og bekendte. Da jeg så faldt over siden her tænkte jeg, at jeg jo kunne dele pandekageopskriften som er uden æg med jer.

Der må jo helt sikkert være folk derude som ikke kan tåle æg, eller som ikke vil spise æg.

Opskriften er som følger:

  1. 1½ dl hvedemel (ca. 150 gram)
  2. 1½ tsk bagepulver
  3. 1 spsk sukker
  4. 1½ dl mælk - eller hvis du slet ikke kan tåle eller vil have mælkeprodukter, så kan du bruge enten vand eller soyamælk - smagen bliver naturligvis anderledes, men det kan godt gå :-)
  5. 2 spsk vegetabilsk olie
  6. 1 tsk vanille

Fremgangsmåde:

  1. Tag følgende ingredienser; hvedemelen, bagepulveret, vaniljen og sukkeret... Bland disse ingredienser let og forsigtigt sammen, så det ikke giver en kæmpe røgsky af ingredienser.
  2. Tag de våde ingredienser; mælken (vandet, soyamælken) og olien. Bland disse ingredienser i skålen med de tørre ingredienser.
  3. Bland det hele sammen til du får en fin jævn blanding af pandekage-dej.
  4. Bag nu let 1-2 minutter på hver side

Pandekagerne kan serveres med syltetøj, sukker, flormelis, flødeskum, sirup eller hvad du nu er til. Pandekager er simpelthen så lækre.

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |