11 Mest stillede spørgsmål om vin

30. December 2015

11 Mest stillede spørgsmål om vin

11. Hvad er den bedste glas? Vi foretrækker et stort glas - omkring 20 til 22 er godt - fordi det føles generøse i vores hænder, og vi kan hvirvle omkring den lille beløb, vi hælder ind i det. Se efter klart, tyndt glas, en lang stængel, og en let bue indad i toppen. Vi foretrækker billige briller, så vi ikke bekymre dig om at bryde dem. I årenes løb har vi fundet gode briller på en bred vifte af butikker, herunder http://www.supervin.dk De har masse af gode vin og gode vare.

 

10. Hvor er de bedste værdier, der kommer fra disse dage? Dette har sprang over på denne liste i det forgangne ​​år, af indlysende grunde. Hvis vi skulle besvare i ét ord, ville det være dette: Chile. Kig især for sin Cabernet Sauvignon og Sauvignon Blanc. Men Argentina (især Malbec), New Zealand (især Sauvignon Blanc) og Sydafrika (også Sauvignon Blanc) er gode spil, også.

 

9. Hvilke vine skal jeg tjene på en part (eller nogen store forsamling)? For en hvid, chilensk eller New Zealand Sauvignon Blanc er en vinder. For en rød, plejede vi at anbefale en af ​​de cru Beaujolais (såsom Fleurie) og vi stadig gerne, at rådgivning, men Argentinas Malbec er så populært lige nu, og så bredt nød at vi vil anbefale, at i stedet. Hvis du er på udkig efter en overkommelig boblende for en gruppe, det er svært at gå galt med Cava fra Spanien.

 

8. Hvordan fjerner jeg etiketter? Vi er begejstrede for at blive spurgt dette så ofte, fordi det betyder, at folk drikker vin, de ønsker at huske. Du kunne tage et digitalt billede, selvfølgelig. Men hvis du ønsker at fjerne den aktuelle etiket (som vi gør), de fleste etiketter disse dage arbejder med ovnen metode: Varm ovnen til 350 grader. Sluk for det. Sæt den tomme flaske i et par minutter, indtil det bliver rigtig varmt. Iført alvorlig grydelapper, fjern forsigtigt flasken, løfte et hjørne af etiketten med en fingernegl eller en kniv og skræl ret off. (Nogle mærker skal stadig koges af, så vi forsøge at næste, efter at flasken er afkølet. Hvis alt andet fejler, mange vin butikker sælge store, klistrede strimler, der dybest set Træk etiketten.)

 

7. Skal jeg dekantere? Generelt nej - i hvert fald ikke i første omgang. Vi nyder at smage en vin fra den første slurk til det sidste, og det vil få masser af luft i de store briller, mens vi hvirvel. Hvis vi smage en vin, og det er så stram, at den har brug for klaring, kan vi dekanteres, hvis vi dekantere først og derefter opdager, at vinen mistede nogle frugt til luften, er der ingen vej tilbage. (Selvfølgelig, hvis en vin skal adskilles fra sediment, det er en anden sag.)

 

6. Skal jeg nødt til at gemme min vin i et temperaturstyret kælder? Hvis du blot ønsker at holde en blandet tilfælde af vin omkring huset for en kort tid - og du bør - finde et sted i mørket med et nogenlunde konstant, moderat temperatur. Bunden af ​​et skab er ofte fint. Hvis du har god vin, du vil gemme i længere tid, får en af ​​disse vin køleskabe. De er mere overkommelige, tilgængelige og pladsbesparende end nogensinde, og de er værd. Hvis du ønsker at fastsætte en flaske i denne temperatur-kontrollerede kælder for dit nyfødte - og det er også et spørgsmål, vi ofte spurgt - vi vil foreslå Sauternes.

 

6. Hvad er den korrekte kælder temperatur, og har hvide og røde er nødt til at være anderledes? Classic kældertemperatur er omkring 55 grader. Vi holder røde og hvide på cirka 57, fordi vi finder, at det er et godt udgangspunkt for at betjene begge. De fleste rødvine serveres for varmt og de fleste hvide serveres for kold, især på restauranter. Vi vil måske chill vores hvide lidt mere eller varme vores reds ved at efterlade dem på bordet, som vi nipper dem, men 57 er et godt udgangspunkt.

 

5. Jeg ønsker at finde en flaske, jeg havde på en restaurant (eller, jeg læser om) hvordan får jeg det? Prøv vin-searcher.com, wineaccess.com og winezap.com. Chancer er du vil finde det. Selv om det ikke er opført til salg på en lokal vin butik, kan du være i stand til at få den leveret fra et fjernt butik. Hvis du ikke kan gøre det, måske på grund af lokale love, kan du prøve at kalde en butik, der har det og bede den handlende til at se på etiketten og giver dig navnet på den forhandler, som du kan ringe. Dette er en af ​​mange grunde, du skal have en god lokal vinhandler, fordi han eller hun kan hjælpe med at finde det.

 

4. Jeg elsker X vin, hvad synes du om det? Vi er overrasket over, hvor ofte vi bliver spurgt dette. Vores svar er: Det betyder ikke noget. Vi synes du skal drikke de vine, du elsker og elsker de vine, du drikker. Lad ikke nogen, inklusive os, fortælle dig hvad der er godt og hvad der ikke er. I virkeligheden, selv om dette kommer dog ind på en meget god og meget vigtigere spørgsmål, som du regelmæssigt bør udgøre for at nyttige vinhandler du nødt til at finde: I love X vin, hvad der ellers har du i din butik, så jeg kunne gerne på omkring samme pris? Det er, hvordan store vin rejser komme i gang.

 

3. Hvorfor vin giver mig hovedpine, sulfitter, right? Forkert. Sulfitter forårsager meget alvorlige allergiske reaktioner hos et lille antal mennesker, selv døden i ekstreme tilfælde, hvilket er hvorfor der er en advarsel på flasken, men sulfitter ikke forårsage hovedpine. Vin hovedpine er et alvorligt problem, men årsagerne er meget personlig. Nogle mennesker får hovedpine kun fra rødvin og nogle få dem bare fra, siger, tysk vin. Det har at gøre med histaminer og alle mulige andre komplekse videnskab. Det er virkelig er bedst at tale med din læge om dette.

 

3. Men vine i Europa har ikke sulfitter, right? Forkert. Alle vine indeholder sulfitter (det er et naturligt biprodukt af vinfremstillingen processen) og næsten alle vine tilsat sulfitter, over hele verden. Det er bare at USA har krævet en sulfit advarsel i mange år og Europa begyndte at gøre det for nylig.

 

2. Jeg har tænkt mig at en vin region, hvad vinfremstillingsvirksomheder skal jeg besøge? Uanset om du vil Napa, Piemonte eller Châteauneuf-du-Pape, vores råd er det samme: Drop ind i de små steder, du aldrig har hørt om. Du er mere tilbøjelige til at opfylde de faktiske ejere eller vinproducenter og har en bedre tid. Ikke kun det, men det er disse vine, du aldrig ville kunne købe hjemme, så her er din chance.

 

1. Jeg har denne her gamle flaske, hvor meget er det værd? Da vi arbejdede på denne kolonne, vi har modtaget, inden for 26 minutter efter hinanden, to toner. I den ene fortalte en kvinde, at hun og hendes mand havde fået en flaske fra 1974 Lafite Rothschild for at fejre fødslen af ​​deres søn. "Enhver idé om, hvad det er værd?" Spurgte hun. I det andet, sagde en kvinde, hun og hendes mand havde fået en flaske fra 1976 Lafite mange år siden og hendes mand var død. "Hvor meget er det værd?" Spurgte hun. Vi får lignende noter hver eneste dag, og svaret er altid det samme: Din flaske er værdiløs - og uvurderlige. Med hensyn til at sælge det for pengene: Selvom det er altid muligt, at nogen vil købe noget, er sandsynligheden for en købmand tilbyder at købe en enkelt flaske fra et individ er lille i bedste fald. For eksempel fortalte Ben Nelson, senior vice president for forsendelser i Chicago-baserede Hart Davis Hart, en vin auktionarius og købmand, os hans firma er på udkig efter flasker i fremragende stand, med klar herkomst, som er blevet godt-cellared as en del af en større samling. Hans generelle råd om en enkelt, speciel flaske er det samme som vores: Åbn og nyde. Disse flasker er uvurderlige på grund af det de holder inde - ikke vinen, men minderne. Hvilket bringer os til ...

 

1. Hvornår vil denne vin være på sit højeste? Først huske, at de fleste vine er lavet til at drikke, når de er frigivet. Med hensyn til fine, agéable vine, er der alle mulige online kilder, der vil give dig et skud på mål idé om teoretisk peak parathed. Men hver flaske er anderledes, og der er mange variabler, såsom opbevaring og personlig smag. Åbn en speciel flaske når øjeblikket synes ret til dig. Hvis du har en gammel flaske ligesom de gamle Lafites, lave et særligt måltid, åbne flasker og fejre minderne. Hvis du kan simpelthen ikke tåle at gøre det alene, så husk at åbne den pågældende Bottle Night er den sidste lørdag i februar. Det er, når du kan tilmelde dig andre som dig, overalt i verden, ved at åbne deres særlige flasker.

Find nogen gode vin online på: http://www.supervin.dk

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |