Mad til receptioner

30. December 2015

Som vært ved en reception er der ofte meget man skal have styr på og tage stilling til, en af disse ting er maden og drikkevarerne. Det behøves dog slet ikke at være særligt krævende både hvad angår tid og penge.

Bestil mad udefra

Hvis tiden vægtes højest er en mulighed selvfølgelig at bestille receptionsmaden udefra. Det kan man bl.a. gøre hos forskellige cateringfirmaer, slagtere, smørrebrødsforretninger eller større supermarkeder. Så slipper du for selv at stresse med maden, og kan i stedet være nærværende og snaksaglig overfor dine gæster.


Lav maden selv

Hvis du derimod selv har lyst og mod på at lave maden, betyder det ikke at det skal være svært og tidskrævende. Maden til en reception skal nemlig ikke være noget helt vildt og voldsomt, eller noget folk forventer at blive mætte af, men derimod blot en lille snack man kan spise i ny og næ. En klassisk ret til en reception er pindemader, de er både utrolig lette at lave, og så smager de også godt. Det er blot at smøre noget brød, og putte en smule pynt og pålæg på. Pålægget kunne bl.a. bestå af pølse, laks eller ost. Når så madderne er smurt, skæres de blot i firkanter i en passende størrelse, så de lige passer til en mundfuld. Til sidst skal der en pind i hver, til dette kan man sagtens bruge tandstikker af træ eller lignende. Udover pindemadder, plejer der som regel også at være lidt til den søde tand. Det kan eksempelvis være et ostefad med kiks, et stort og flot frugtfad eller måske en lækker hjemmebagt kage.

 

Udover maden skal der selvfølgelig også være drikkevarer. Drikkevarerne plejer at bestå af en velkomstdrink og et mindre udvalg af øl og sodavand. Velkomstdrinken kan sagtens bestå af et glas champagne med et koldt jordbær i.  

Receptionsmaden kan også bestilles hos http://tsoc.dk

 

 

 

 

 

 

 

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |