Fedt fattig fyldt bagekartoffel

30. December 2015

Ingredienser:

  • En bagekartoffel på ca. 200 gram.
  • 50 gram hytteost.
  • 1 stk. finthakket persille.
  • Forårsløg
  • Reven parmesanost
  • Radise i skiver
  • Karry, slat og peber


Fremgangsmåden er som følger:
Skær et kryds lige midt i kartoflen. Bag den derefter i ca. 45-60 minutter. Bland hytteosten, persillen, forårsløgene, radiserne i skiver og krydderierne sammen.
Når kartoflen er bagt færdig, så åbner du kartoflen ved at klemme den på siderne, kom fyldet i, og drys parmesanosten oven på.

Opskriften er skrevet ned ud fra min egen hukommelse, og kan ikke rigtig huske hvor jeg har den fra, men jeg ved at den er sund, kalorie og fedt-fattig, og det er noget næsten alle mennesker vil kunne synes om.
Måden fyldet bliver lavet på kan jo varieres efter smag og behag, og netop der er det kun fantasien der sætter grænser.

Jeg har en veninde, som laver en decideret salat, og servere den i kartoflen - og det er jo også en måde at gøre det på. En anden veninde tager gerne majs, ærter, agurker og tomater - skærer disse i skiver og strimler, smelter noget ost, blander dette sammen for derefter at komme det i kartoflen med en dresseng; eksempelvis creme fraiche dressing.

MENU
0-100 | 100-200 | 200-300 | 300-400 | 400-500 | 500-600 | 600-700 | 700-800 | 800-900 | 900-1000 | 1000-1100 | 1100-1200 | 1200-1300 | 1300-1400 | 1400-1500 | 1500-1600 | 1600-1700 | 1700-1800 | 1800-1900 | 1900-2000 | 2000-2100 | 2100-2200 | 2200-2300 | 2300-2400 | 2400-2500 | 2500-2600 | 2600-7200 | 2700-2800 |